Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Fagskolen Diakonova: Hvor din trivsel står i fokus

Ungt par, jente og gutt som går sammen ute i naturen. Han ser mot henne og de smiler.
Ungt par, jente og gutt som går sammen ute i naturen. Han ser mot henne og de smiler.
Når du trer inn gjennom dørene til Fagskolen Diakonova, trer du inn i et fellesskap som bryr seg om deg som en hel person, ikke bare som en student på vei mot en grad. For oss er utdanning ikke bare et spørsmål om å oppnå mål, men også om å oppnå personlig vekst og trivsel.

Fagskolen Diakonova har som mål å tilby et studiemiljø preget av inkludering og mangfold, som speiler samfunnets diversitet. Vi streber etter å skape et læringsmiljø som støtter studentenes fysiske, psykiske og sosiale helse. Gjennom hele studieforløpet legger vi vekt på studentenes behov for å fremme trivsel, maksimalt læringsutbytte og høy studiegjennomføring. 

Vi forstår at livet som student kan være utfordrende, fylt med stress og forventninger. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å skape et miljø hvor du føler deg sett, hørt og støttet på din vei mot suksess. På Fagskolen Diakonova er du mer enn bare et navn på en liste - du er en del av vår familie. 

Vår tilnærming til trivsel er drevet av en forståelse av at det er avgjørende for din suksess som student og som individ. Men trivsel og helse handler ikke bare om å løse problemer når de oppstår - det handler også om å forebygge dem. Derfor legger vi vekt på å fremme sunne livsstilsvaner og egenomsorg blant våre studenter. Gjennom utdanningen oppfordrer vi deg til å ta vare på deg selv, både fysisk og mentalt, og til å finne en balanse mellom studie- og fritidsliv. 

Det som virkelig gjør Fagskolen Diakonova til et unikt sted er vårt sterke fellesskap av studenter og ansatte. Her finner du ikke bare kollegaer og veiledere, men venner og støttespillere som er her for å heie deg fram og løfte deg opp når du trenger det. På vår skole er vi mer enn bare en gruppe enkeltpersoner - vi er en samlet enhet, en familie som støtter hverandre gjennom tykt og tynt. 

Velkommen til Fagskolen Diakonova, hvor din trivsel og helse er vår høyeste prioritet. Vi ser fram til å gå sammen med deg på din utdanningsreise og hjelpe deg med å oppnå ditt fulle potensiale – både faglig og personlig. 

Krisekontakt: Det finnes mange telefontjenester og nettsider hvor du kan få råd, veiledning og noen å snakke med dersom du trenger akutt hjelp og ikke har andre å prate med.

    • Legevakt: 116117
    • Ambulanse: 113
    • Mental helse: 116 123
    • Kirkens SOS: 22400040

Studentombudet ved Fagskolen Diakonova: Studentombudet bidrar til å sikre at dine rettigheter som student blir ivaretatt.

Aktiviteter på VID vitenskapelige høgskole og biblioteket: I samarbeid med VID vitenskapelige høgskole og biblioteket inviteres dere til faglige og sosiale aktiviteter for studenter og andre. På biblioteket kan du komme til en trygg og rolig atmosfære hvor du kan studere side om side med andre studenter, og diskutere skrivefaglige spørsmål med en veileder fra biblioteket.